PORIN ASEMA-APTEEKKI|Isolinnankatu 34, 28100 Pori
|Puh. 02 630 2600|Avoinna ma-pe 8-19, la 9-16, suljettu pyhäpäivinä

Palvelut

Apteekki kotiinkuljetus

Lääkkeiden kotiinkuljetus

Porin Asema-apteekki tarjoaa kotiinkuljetusta Porissa kaupungin alueella, 15 km säteellä apteekista. Aina ei ole mahdollista tulla asioimaan paikan päälle apteekkiin, kun olet esimerkiksi oireinen etkä halua asioida itse apteekissa, tai vaikka kotona huolehtimassa sairatavasta lapsesta. Tällöin Asema-apteekki voi kuljettaa tarvitsemasi tuotteet kotiovellesi. 


Apteekkikotiinkuljetuksen tilaaminen on helppoa. Aloita soittamalla Asema-apteekkiin numeroon 02 630 2600. Asiantunteva henkilökunta selvittää tarpeesi ja auttaa sinua valitsemaan sopivat tuotteet apteekin laajasta valikoimasta. Kotiinkuljetuksella voit tilata esimerksi itsehoitolääkkeitä, ravintovalmisteita, hygieniatuotteita, tai vaikkapa aurinkovoidetta tai kuumemittarin.


Sopivien tuotteiden löydyttyä sovimme toimistusajankohdan. Huomioithan, että lääkkeitä toimittaessa sinun on oltava paikalla vastaanottamassa lääkkeet. Saat toimituksen saman päivän aikana klo 17 mennessä mikäli teet tilauksen ennen klo 14. Palvelu on käytettävissä arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Kiireellisissä tapauksissa pyrimme toimittamaan tuotteet nopeasti mahdollisuuksien mukaan.


Maksaminen onnistuu käteisellä, tai vaihtoehtoisesti voimme myös tulostaa laskun maksettavaksi. Palvelun hinta kaupungin alueelle on 10 euroa.
Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa meille numeroon 02 630 2600 ja vastaamme mielellämme.

 

 

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää
read more tadora 20 german remedies inhousepharmacy coupon ephedraoutlet